Over deze website

Hoe gaat die mooie, bemoedigende Bijbeltekst ook al weer? Wat is een passend Bijbelvers voor op een geboortekaartje, een kaartje aan een zieke of voor op een trouwkaart? Wat zegt de Bijbel eigenlijk over liefde?

Veel mensen zijn op zoek naar mooie, opbouwende en bemoedigende Bijbelteksten. Deze kun je uiteraard in de Bijbel zelf opzoeken, of met behulp van online Bijbels zoals www.bible.com Op deze website presenteren we een steeds groeiende selectie van bemoedigende Bijbelteksten voor diverse gelegenheden en levensomstandigheden, gesorteerd op categorie. Dit maakt het voor jou makkelijker om een Bijbeltekst te vinden over het onderwerp waar je naar op zoek bent. Onder elk vers plaatsen we een klein stukje toelichting over de Bijbeltekst. We pretenderen absoluut niet volledig te zijn, maar zullen wekelijks enkele artikelen over nieuwe Bijbelteksten toevoegen, dus houd de website in de gaten!

Deze website is het initiatief van enkele christenen die in hun leven veel hulp gekregen hebben door allerlei Bijbelteksten. Wij hebben Gods goedheid ervaren in ons leven en zijn gelukkig geworden door de Bijbel niet slechts te lezen, maar in geloof ook te doen wat er geschreven staat. De zegen die we zelf ontvangen hebben willen we graag met jou delen. We hopen dat deze website een bron van bemoediging voor jou zal zijn!

Wil je contact met ons opnemen of heb je een aanvullende suggestie voor deze website? Gebruik dan het contact- of suggestieformulier.

bloemen, lente